Minat tetek awek tudung bawau umur

01-Apr-2016 13:04 by 7 Comments

Minat tetek awek tudung bawau umur - Live mobil sexy chat

Setelah selesai home-work Suriyati aku minta untuk pulang.Aku start motor tanpa excelerate trottle, dengan pelan aku menuju kerumah kak Sabariah dan terus menyorokkan motor ku ditempat biasa. Setelah masuk pintu ku kunci dan terus merangkul tubuh kak Sabariah yang hanya berkemban.

Balak ku sudah mula mengeras apabila terbayang peristewa yang bakal berlaku di antara balak aku dan cipap kak Sabariah yang tembam itu.

Aku topok-topok cipapnya yang tembam sambil melibarkan kangkangnya.

Aku julurkan lidahku dicelah alur lubang pantatnya dan sesekali aku menyonyot biji kelentitnya yang sudah tersembul.

Apatah bila berjalan didalam keadaan telanjang nampak nyata gegarannya.

Tiba dibilik aku merebahkan badan Kak Sabariah dengan cermat.

Sambil menyonyot lubang cipapnya aku mengentel kedua-dua puting teteknya.

Kak Sabariah memegang kepala ku sambil menekan kearah cipapnya yang membuat aku hampir lemas.“Dah-lah Singh masukkan balak kau, akak sudah tak tahan ni” rengek kak Sabariah.Puas bertukar koloman lidah aku melepaskan simpulan kain kemban yang di-pakai kerana aku tak sabar hendak menyonyot teteknya yang subur.Sambil aku menyonyot putting tetek-nya, tangan kak Sabariah terus melondehkan seluarku seraya mengusap-usap balak ku yang sudah bersedia untuk memainkan peranan-nya. Sambil berjalan aku meramas-ramas ponggongnya yang bergegar apabila dia berjalan.Dalam posisi ini kak Sabariah tak dapat mengerakkan ponggongnya keatas kebawah hanya kekiri dan kekanan.Aku dapat rasa yang kak Sabariah sudah terair dan aku pun melajukan kayuhan ku dan melepaskan satu ledakan yang pada bertepatan dengan bila kak Sabariah terair buat kali ke-dua berdas-das.Mungkin ledakan dari ku kali ini akan membawa padah kalau kak Sabariah tak precaution.