Melayu janda main dengan budak sex

02-May-2015 15:31 by 3 Comments

Melayu janda main dengan budak sex - Nudechat no sign

Setelah sekian lama aku tinggal bersama family, tiba masenya aku teringin keluar untuk hidup berdikari. So, setelah puas mencari, akhirnya aku diterima untuk ‘hidup bersama’ dengan beberapa budak bujang di satu kawasan perumahan.

melayu janda main dengan budak sex-28melayu janda main dengan budak sex-11melayu janda main dengan budak sex-47melayu janda main dengan budak sex-4

Sepanjang di situ, aku sorang je yang jenuh berjogging. Tidak lama selepas itu, kami merancang untuk pulang. Kesempatan berduaan dengan Daniea dah lama aku cari. Sesampai di rumah, aku menghidangkan sarapan untuk kami berdua. Setelah aku membaringkan Daniea, aku terus menerkamnya dan kami bercemolot. Biaselah aku kalau dapat yang ‘memenuhi selera’ ni memang lame sket nak lepas. Iman mana yang tidak tergoda jika hari-hari dijamu dengan free show. Aku kerap berdua dengan mak mertuaku ketika aku berkerja shift malam.“Hari ini awal kau sampai rumah man? Oleh kerana testis yang sakit maka aku suruh dia telanjang dan buka baju. Aku pegang-pegang testis (telur) dia dan tanya kalau dia sakit. Katanya batang konek tak sakit tapi testis yang sengal. Semburan mani dia hampir mengenai kipas angin di atas. Aku benar-benar terangsang melancap konek negro besar dan panjang. Lepas budak negro itu keluar, tiba-tiba fikiran aku melayang. Sudah lima bulan boyfriend aku memutuskan persahabatan kami kerana ingin melanjutkan pelajaran ke luar negara. Aku beredar dari meja, setelah dia masuk aku mengunci pintu. Puting tetekku berwarna pink menonjol di pucak bukit kembar. Budak negro memerhati kelakuanku dengan mata terbeliak tak berkelip. Aku tahu koneknya dah mengeras melihat tetekku yang segar. Aku suruh dia tidur atas dipan (couch) untuk pemeriksaan. konek terlentok atas paha dia hitam legam macam warna gangsa. Aku periksa lebih teliti, aku picit-picit batang dia dan aku tanya sakit atau tidak. Pembantuku memberi-tahu, budak Afrika tiga hari lalu datang kembali.“Suruh dia masuk, you jangan ganggu I waktu I periksa pesakit ini. Pembantuku keluar dan mengarahkan pesakit yang ku tunggu-tunggu masuk ke bilik. Kulit tapak tangannya agak kasar menekan-nekan teteku yang lembut. Setelah hampir 2bulan duduk bujang, akhirnya aku dapat gak biasakan diri.

Cuma, bile malam makin lewat nafsu aku dah pandai meng’gersang’.Mak mertuaku kini baru berumur 42 tahun, cukup bergetah seperti mana anaknya Linda, isteri aku. Dia hari nie kena pergi awal sebab ada latihan sukan di sekolah. Haii man jauh kau termenung nie tepi sikit mak nak masuk dalam nie. Terkejut aku melihat mak mertuaku dari dalam bilik, dengan selamba ajer dia melondehkan kain kembannya tanpa menghiraukan pintu bilik yang masih belum ditutup. Aku semakin tertarik untuk melihat dari lebih dekat. Perhubungan aku dengan mak mertuaku sangat mesra maklumlah aku seorang sahaja menantu lelakinya. Kehidupan kami bertiga sangat bahagia hinggakan kadang-kadang kami bertiga tidur sekali diruang tamu. Mak mertuaku tanpa rasa malu dan rasa terkejut terus senyum ke arah aku dan memanggil aku masuk kebiliknya. Pada mulanya aku tidak hiraukan dengan apa yang aku lihat tapi lama-kelamaan memberahikan pulak. Kadang-kadang aku berkhayal bermain dengan mak mertuaku ketika bersetubuh dengan isteri aku. Seperti kebiasaan dia akan berkemban ketika berada dalam rumah. dan sekarang aku telah berkahwin dan masih belum memperolehi anak. Aku menariknya ke katil dan terus meniarap atas badan mak mertuaku, aku dah menjadi seperi orang yang sudah lupa segala-galanya. Dia terus membuka ikatan tali pinggang aku dan melurut seluar jeans dan seluar dalam aku.

  1. Icam webcam sex chat 17-Aug-2016 02:05

    Applause found that, in general, the most popular US dating apps trailed other apps in quality by 23 points (out of 100).

  2. dating site in america without ip 09-Feb-2015 15:43

    Mathew came to his girlie\'s place drunk and found her roommate in the bathroom.