Gambar bogel bohsia melaka

01-Mar-2017 17:35 by 6 Comments

Gambar bogel bohsia melaka

Bini aku tu dah la pakai baju kuning lengan panjang yang ketat, seluar pulak jeans ketat…mencanak2 kote aku di pejabat. Aku mengarahkan Suhana supaya pulang terus apabila selesai makeup pengantin. Aku pun agak busy di pejabat hari tu, jadi seharian memang aku tak SMS Suhana.

gambar bogel bohsia melaka-77gambar bogel bohsia melaka-76

Setelah berbincang dengan Khairul melalui Whazup, Aku mengaturkan supaya Khairul men fuck isteriku sekali lagi. Khairul memang bekerja di KL, jadi memang tiada masalah. Aku membuka pintu, dengan wajah tersenyum jahat mereka bersalaman dengan aku. Tapi muka memang gelap, gangster dan hitam takde cahaya iman langsung. Isteriku yang sewaktu itu sedang menonton tv memandang mereka sambil tersenyum kelat.Tajuk yang selalu adalah gangbang dan threesome mmf.Suhana yang sebelum ini tidak berminat pada porn, kini mula berminat setelah aku membelikan dia dildo. Aku merasa amat bertuah kerana dapat memperisterikan wanita secantik dia.Suhana wanita bertudung yang putih mulus, buah dada dia ber size 38G. Semenjak dia mengandung ni, buah dada dia menjadi bertambah besar, dulu nya 35G sewaktu mula berkahwin kini 38G bila baru lepas bersalin, penuh dengan susu.Suhana akan pergi ke Ipoh hari ni, keluarga angkatnya semasa di Uitm dulu mengadakan majlis perkahwinan. Yang akan berkahwin adalah pengantin perempuan, Lili(22) adik angkat Suhana.

Darah aku jadi menyirap bila Suhana puji Khairul begitu. Tapi bila aku tatap balik gambar tu lihat Sue berjalan beriringan dengan Khairul aku jadi stim. At least aku mesti berada di sana jika mereka have seks lagi.Fantasi ni memang aku pendam sendiri, takut diceritakan pada Suhana nanti dia fikir ape pulak kan? Aku selalu membayangkan Suhana disetubuhi oleh lelaki tua,india atau mat mat rempit.Aku memang turn on sangat jika Suhana di fuck oleh lelaki2 ni. Aku mula menggunakan dildo setiap kali berhubungan seks dengan Suhana.Kemudian Suhana menceritakan bagaimana dia dirogol oleh pakcik2 tua di kenduri.Tak tahan dengan fantasi dari bibir seksi Suhana, aku melancapkan kote ku di buah dada Sue, melaga-laga kan kote ku pada buah dada Sue, apabila tiba masa untuk terpancut, aku suakan koteku kedalam mulut comel Sue.Aku sangat menjaga kreadibiliti ku sebagai suami hingga pada 1 kejadian tu, sorang budak, jenis mat mat rempit send dekat bini aku pic batang dia. Mula2 dia agak terkejut, namun setelah beberapa kali, Suhana pulak yang mintak2 nak kan dildo.

  1. who is diana pappas dating 21-Mar-2015 16:06

    Eickholt Gestern Termin gehabt bei Lady Anastasia in Laatzen Für mich eine völlig neue Adresse in Hannover kannte ich vorher nicht Ich hatte ihre Anzeige im Internet bei Rohrstockhiebe de gefunden und sie angemailt nachdem ich hier gute postings gelesen hatte Winden am Aign, sex freizeit-treffs massage kostenlos kostenlose Biel Bienne kontakt Vorderschlagen Obersteinbeck Geleitshäuser.