Cerita lucah tudung pancut mulut

09-Oct-2015 09:09 by 10 Comments

Cerita lucah tudung pancut mulut - Adult xrated dating

Sampai kat lubang jari kawan aku tekan pelan-pelan kat dalam lubang. Kepala kawan aku dari tetek awek ni sekarang dah turung kebawah dan berada kat celah kelengkang awek ni yang tengah terkangkang. I tak tahan ni….lagi…lagi…ouhhh…." kaki awek ni dah kepit kepala kawan aku menahan kenikmatan bila biji kelentit dijilat.Lidah kawan aku terus jilat kat biji kelentit awek ni. Kawan aku terus mainkan lidah kat biji kelentit, sambil biji tu disedut, dan digigit pelan-pelan.

cerita lucah tudung pancut mulut-78cerita lucah tudung pancut mulut-4cerita lucah tudung pancut mulut-43cerita lucah tudung pancut mulut-74

Awek ni mula meramas kepala kawan aku sambil mengangkangkan kaki dia luas-luas supaya kawan aku mudah mengerjakan puki dia. Memang dapat rasa batang kawan aku dah tegang sangat. Awek tu pula kalau tadi cuma lengan saja menindih batang kawan aku, kini dah tak segan silu mengurut batang kawan aku. Kawan aku lak pakai seluar track suit, so memang rasa la batang dia yang keras ngan panjang. Awek ni pandai gak, dia cover batang kawan aku ni ngan suiter yang memang dia bawak. Padahal dalam tudung labuh awek tu coli pun takde, butang pun dah bukak sampai perut. Awek tu lak lengan dia tindih kat celah kangkang kawan aku. Yela, kawan aku ramas tetek awek tu kat dalam tudung labuh, awek tu lak urut batang tapi cover ngan suiter.saper-saper samada yang masih hidup atau yang dah mati ataupun yang dah nak mati. Sambil sesekali tangan kawan aku meramas tetek awek ni yang pejal. Terus dia tanggalkan jubah dia dan campak kat sebelah tempat diorang baring.Citer ni aku aku kutip dari mana ntah, aku pun tak tau pengarang sebenarnya. Awek ni terus baring balik kat sebelah aku dan tangannya capai balik kat batang aku.Lidah kawan aku makin ganas mengerjakan puki awek ni.

Dimainkan lidah dia kat biji kelentit, turun ke bawah kat lubang puki awek ni.Dia duduk atas tanah dekat dengan awek yang sorang ni. Kawan aku usap-usap tangan dia kat panties awek ni yang dah lembap.Jangan terkejut pulak bila aku kata duduk atas tanah. Jadi hampar tikar, pasang spotlight, pasang PA sistem, jalan ceramah. Dimainkan jari dia kat celah puki awek di dari luar panties awek ni. Awek ni cuba tarik track suit dengan uwear kawan aku kebawah. Diramas tetek awek tu ganas-ganas, gilir-gilir kiri ngan kanan.Awek ni tak menghalang tangan kawan aku dari mengerjakannya, malah terus menarik tangan kawan aku kedalam panties dia. Kawan aku angkat kaki dia bagi track suit dia terus tanggal. Awek ni pulak terus tanggalkan panties dia dan campak kat jubah dia. Jari kawan aku dah mula main kat celah puki awek ni yang dah basah berair. Tapi tanpa diduga awek tu berkata, "korang pergilah dulu. Kawan aku apa lagi, kalau tadi tanduk cuma sejengkal, sekarang dah jadi sehasta. Bila dah jauh kawan-kawan awek tu, dia terus rapat perlahan-lahan ke sebelah awek tu. Tapi nafas dia makin kencang macam kuda baru lepas lari satu pusingan padang lumba kuda. "Kita pegi tempat lain yang clear sikit jom" dengan suara dia yang slow dan tersekat-sekat.