Akak kerani cun melancap webcam

21-Jan-2016 06:48 by 7 Comments

Akak kerani cun melancap webcam - Free chat sex jakarta

Aku malu sebab kote aku dah terbonjol, kantoi kang buat malu je. Petang tu dalam jam 6 petang, aku call dia ajak berborak. Aku tak banyak cakap terus dekat dengan Yati dan cium bibir dia. Aku cuba buka baju Yati tapi agak sukar sebab bilik tu gelap.

akak kerani cun melancap webcam-89

Dia turun perlahan-lahan memasukkan kote aku dalam cipap dia.

Kami sambung balik bab melancap tadi, dan dia tanya aku bila nak tolong? Kami berpakat untuk berjumpa di holding room, sebelah bilik mesyuarat. Bilik tu kecil agak panas sebab aircod dah tutup sebab dah pukul lewat petang. Yati membalas dan kami berciuman sambil menghisap lidah dan bertukar air liur. So Yati bukak sendiri baju dia aku lurutkan kain kebaya dia ke bawah.

Tangan aku menjalar meraba belakang Yati dan aku ramas-ramas bontot Yati. Bau badan Yati semerbak membuatkan aku semakin ghairah.

Kaki dia bergerak perlahan menggesel-gesel kote aku.

Yati sambung menghisap kote aku, dan aku menjilat cipap Yati lagi.

Aku tak boleh nak describe cipap dia bentuk macam mana sebab gelap.

Tapi dari jilatan aku, aku dapat rasa cipap dia tembam jugak, dengan bulu nipis. Then aku jilat pipi bontot dan terus ke lubang bontot dia. Aku menghenjut dan menghentak Yati selaju yang boleh. “ Aaahhhhhh...uuuuuunngghh fuckkkk meeeeeeee harderrrr!! YATI Aku baru bekerja 6 bulan di salah sebuah pejabat kerajaan. Pada bulan berikutnya, seorang sekretari baru masuk bekerja di bahagian aku tetapi berlainan unit. Muka memang cantik, hidung mancung, senyum manis, kaki panjang, body cantik dan yang paling penting bontot yang mampat dan pejal. Setiap pagi aku dan isteriku akan ke kedai makan bapa mertuaku untuk bersarapan pagi. Ijah takutlah bang…nanti isteri abang , mak balik nanti susah kita. Aku terus memeluk Ijah dan terus mencium bibirnya yang lembut itu sekali lagi dan cuba memasukkan lidah ku ke dalam mulut Ijah. Aku menggosok-gosok biji kelentiknya terasa basah pantat Ijah.